KursusbeskrivelseHvordan bliver din tandklinik compliant?

Mængden af regler der skal efterleves som tandklinik har været kraftigt stigende over de sidste 10 år. Det er ikke kun introduktionen af nye regler, der kræver flere administrative timer i klinikkerne, men i høj grad også kravene til at dokumentere, hvordan reglerne efterleves.

Introduktionen af GDPR, kemisk APV, øgede krav til personaleadministration, dokumentation af røntgenkontroller, røntgen audit, håndtering af medicin, VAT regler og arbejdsmiljøkrav kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen. Langt de fleste tandlæger ser dette, som noget der skal overstås, så man kan komme tilbage til årsagen til hvorfor man blev tandlæge - nemlig at behandle patienter.

Så hvordan navigerer man i denne jungle af regler og dokumentation uden at skulle bruge uanede mængder af tid på det? Hvordan undgår man at overse vigtige regler?

Der vil samtidig være en demonstration af Complianters nye IT-system, som er udviklet specifikt til tandklinikker. Systemet understøtter klinikken i hverdagen, så regler og dokumentation er på plads, så der frigives tid til at koncentrere sig om patienterne og ledelse.

Målgruppe

Klinikejere, virksomhedsansvarlige tandlæger og ledende medarbejdere på tandklinikkerne.

Underviser

Kent Kristensen, Direktør for Praktiserende Tandlægers Organisation og lektor i Sundhedsjura.

John Poulsen har stiftet firmaet Complianter og har 22 års erfaring fra finansverdenen. Sideløbende med udviklingen af Complianter driver John en tandklinik i Hellerup sammen med sin hustru, der er tandlæge i egen praksis.

Pris

GRATIS

- 2 gratis personer pr. medlemsnr. Ønkser man at tilmelde flere, er prisen 1.000 DKK pr. person. Kontakt PTO på 33120020 eller pto@pto.dk hvis du ønsker at tilmelde flere end 2 personer.

Er du tilmeldt og udbliver du, vil du blive opkrævet et gebyr på 1.000 DKK.

Der vil vil blive serveret aftensmad inkl. drikkevarer.

Der er kun et begrænsede antal pladser på alle kurser. 

Husk at melde fra, hvis ikke du kan deltage alligevel 

Program

Varighed: 17:30-21:00

Uafhængtigt af lokation:

17.30 – 18:30 Spisning

18:30 – 19.00 Velkomst og Nyt fra PTO v/ Kent Kristensen

19:00 – 19:45 Compliance del 1 v/ John Poulsen

19:45 – 20:00 Pause inkl. Kaffe og sødt

20:00 – 20:45 Compliance del 2 v/ John Poulsen

20:45 - 21:00 Afrunding v/ Kent Kristensen

21:00 Tak for i aften

TRYK HER FOR AT SE DATOER OG STEDER.