Førstehjælp i Tandlægepraksis

Hvad gør man hvis en patient eller kollega pludselig bliver dårlig eller får hjertestop? 

KURSUS UDE PÅ KLINIKKEN

 Hvis uheldet er ude, kan det være altafgørende at være bevidst og parat. Kvaliteten af den behandling den dårlige patient eller kollega modtager, forøges markant, når hjælperen har grundlæggende styr på hvad han/hun laver.

Dette kursus er oprettet med fokus på klinikkens medarbejdere, der både skal skabe tryghed i forbindelse med deres eget helbred, men i den grad også skabe tryghed i forbindelse med at håndtere uforudsete helbredsmæssige hændelser hos patienter eller hinanden.

PTO har indgået et samarbejde med First-8, for at sikre at medarbejdere rundt i landets klinikker får de nødvendige værktøjer til at handle hurtigt og rigtigt i ubehagelige helbredsrelaterede situationer.

First-8 er en landsdækkende virksomhed, som er specialiseret i førstehjælp og hjertestartere. Virksomheden tilbyder førstehjælpsundervisning i hele Danmark og bruger kun ledere og certificerede instruktører fra Forsvaret.

First-8 har skræddersyet et program til tandlægeklinikker, således de praktiske situationer bliver så levende som muligt. Når kurset er bestået modtager alle deltagere et kursusbevis.

Ring til PTO på 33120020 for at høre nærmere.


Målgruppe

For alle på tandlægeklinikken

Varighed

4 timers undervisning

STED

Ude på din klinik

Pris

7.100,- (med 1-16 deltagere)
Vil du have førstehjælp på klinikken? kontakt PTO på 33120020 eller på pto@pto.dk.