Har I situationer med tomme stole på klinikken, mens I andre gange oplever forsinkelser og stress? 

Det kan være svært at administrere patientbookinger, og endnu sværere at akutte patienter skal presses ind i en allerede fyldt aftalebog. Men ovenstående problemer kan måske formindskes med dette kursus. I vil blive præsenteret for en ny og fleksibel bookingmetode, hvor udbyttet er en bedre bundlinje med mindre stress og jag. Metoden tager udgangspunkt i typiske problemstillinger fra dagligdagen, og baserer sig på mange års erfaring fra klinik. 

Kurset er en kombination af foredrag og temaopgaver, som skal resultere i en komplet plan for netop jeres behov. 

Kurset henvender sig primært til klinikker med minimum fire-fem behandlere, og klinikker der har udfordringer med mange akutte patienter og lange ventetider. Udbyttet for kurset er størst hvis hele klinikpersonalet tilmeldes. Det anbefales at mindst én tandlæge deltager samt personalet med ansvar for booking. 

Spar tid på kørsel, og få maksimalt udbytte. Kurset udbydes også som et klinikrettet kursus for hele klinikteamet. Du kan læse mere om de klinikrettede kurser her: LINK

Målgruppe 

Hele klinikteamet og personalet med ansvar for patientkontakt, bookinger og planlægning.

Praktisk information

Program (uafhængigt af lokation) 

18:00 - 19:00 Aftensmad inkl. drikkevarer

19:00 - 20:15 Kursus

20:15 - 20:30 Pause inkl. kaffe og kage

20:30 - 21:30 Kursus

Underviser 

Andrea Poulsen er uddannet tandlæge fra Tandlægeskolen i Aarhus i 2005. Andrea har stor erfaring med planlægning og tilrettelæggelse af aftaler og opgaver i en tandlægeklinik.


Pris

Medlemmer: 3.100,- inkl. moms.

Ikke-medlemmer: 4.700,- inkl. moms

Priserne er for kursus inkl. forplejning i oplyst tidsrum.


Nye datoer kommer