Fleksibel patientbooking


Kursusbeskrivelse

Har I situationer med tom stol på klinikken, mens I andre gange oplever forsinkelser og stress? Er akutpatienten en nitte og spild af jeres tid? Giver det stress, når de akutte patienter pressen ind i aftalebogen? Efter dette kursus vil I kunne minimere ovenstående problemer. I vil blive præsenteret for en ny, fleksibel bookingmetode, hvor udbyttet er en bedre bundlinje og færre situationer med stress og pres. Der tages udgangspunkt i typiske problemstillinger fra hverdagen, og metoden er baseret på flere års erfaring fra klinikken. Kurset er en kombination af foredrag og teamopgaver, således får I en plan med hjem, der passer til netop jeres behov.

Målgruppe 

Klinikteamet og klinikpersonale med ansvar for patientkontakt og planlægning. Kurset henvender sig primært til klinikker med minimum fire-fem behandlere, og klinikker der har udfordringer med mange akutte patienter og lang ventetid på behandling. Udbyttet er størst, hvis hele klinikteamet tilmeldes. Det anbefales, at mindst en af klinikkens tandlæger deltager samt personale med ansvar for booking deltager. Spar tid på kørsel, og få maksimalt udnytte for klinikken. Kurset udbydes også som et klinikrettet kursus for hele klinikteamet. Du kan læse mere om de klinikrettede kurser her: LINK

Underviser 

Andrea Poulsen er uddannet tandlæge fra Tandlægeskolen i Aarhus i 2005. Andrea har stor erfaring med planlægning og tilrettelæggelse af aftaler og opgaver i en tandlægeklinik.

Datoer og tilmelding

København

Comwell Portside, Alexandriagade 1, 2150 København 

Onsdag den 16. februar 2022 kl. 18:00 - 21:30

TILMELDING


Middelfart

Sixtus Signatur Hotel & Konference, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart

Torsdag den 7. april 2022 kl. 18:00 - 21:30

TILMELDING


Pris

Medlemmer: 3.100,- inkl. moms.

Ikke-medlemmer: 4.700,- inkl. moms

Priserne er for kursus inkl. forplejning i oplyst tidsrum.