Fleksibel patientbooking

Kursusbeskrivelse

Få Andrea Poulsen ud på klinikken. Har I situationer med tom stol på klinikken, mens I andre gange oplever forsinkelser og stress? Er akutpatienten en nitte og spild af jeres tid? Giver det stress, når de akutte patienter presses ind i aftalebogen? Efter dette kursus vil I kunne minimere ovenstående problemer. I vil blive præsenteret for en ny, fleksibel bookingmetode, hvor udbyttet er større patienttilfredshed, færre situationer med stress og pres og en bedre bundlinje. Der tages udgangspunkt i typiske problemstillinger fra hverdagen, og metoden er baseret på flere års erfaring fra klinikken. Kurset er en kombination af foredrag og teamopgaver, således får I en plan, der passer til netop jeres behov.

Målgruppe Det klinikrettede kursus holdes for hele klinikken på en hverdag, der passer jer. Spar tid på kørsel, og få maksimalt udnytte for klinikken. Kontakt PTO for at høre nærmere om mulighederne.

Underviser Andrea Poulsen er uddannet tandlæge fra Tandlægeskolen i Aarhus i 2005. Andrea har stor erfaring med planlægning og tilrettelæggelse af aftaler og opgaver i en tandlægeklinik.Datoer og tilmelding

Få Andrea Poulsen ud i klinikken når det passer jer. Kontakt PTO på pto@pto.dk for nærmere information.

Tidspunkt: 18:00 - 21:30

Antal: Hele klinikken (max. 20 deltager)

Pris

Medlemmer: 31.100,- inkl. moms.

Ikke-medlemmer: 46.650,- inkl. moms

Forplejning står klinikken selv for.