Hvad er et venterum for dig? Tillægger du det nogen værdi eller er det bare et sted dine patienter kan vente inden deres behandling?

Det ville være skønt helt at slippe for ventetid, men som regel er der ingen vej udenom nogle minutter i venteværelset inden en behandling.

Mange mennesker, faktisk hele 30%, er nervøse ved et tandlægebesøg og omkring 10% har direkte tandlægeskræk. Tandlægeskræk er en udbredt form for angst og fobien rammer næsten dobbelt så mange kvinder som mænd. Minutterne i et venteværelse kan være lange, hvis man sidder og er nervøs, men en rolig og behagelig stemning i venteværelset, kan være med til at afhjælpe utilpasheden en smule. 

»Venteværelse er et forkert navn, som sender nogle negative signaler,« mener Line Groes, som er sociolog og indehaver af Is it a Bird. Hun har lavet flere undersøgelser af, hvordan mennesker oplever ventetid.


Dette kursus bliver afholdt i workshopstil, og fokuserer på mulighederne for at indrette et venteværelse, som kan berolige og hygge om patienterne i deres ventetid. Du vil blive præsenteret for forskellige rekvisitter, så du selv kan opleve forskellen på de indtryk forskellige ting kan give. Kurset tager udgangspunkt i dit eget venteværelse med dets nuværende stemning. Hertil vil du få inspiration til nogle simple forandringer der kan ændre dit venterum til et værerum, så dine patienter bliver mere komfortable med at gå til tandlægen.

Målgruppe

Klinikejeren og daglig leder.

Praktisk information

18:00 – 19:00 Aftensmad inkl. en genstand/sodavand 

19:00 – 20:15 Kursus/Workshop 

20:15 – 20:30 Pause inkl. Kaffe og kage 

20:30 - 21:30: Kursus


Pris

Medlemmer: 1.890,- inkl. moms.

Ikke-medlemmer: 2.835,- inkl. moms

Priserne er for kursus inkl. forplejning i oplyst tidsrum.


Nye datoer kommer