Kemisk risikovurdering

Kender du til den nye lovgivning om kemisk risikovurdering?

Her på kurset gennemgår vi den nye arbejdsmiljølovgivning, som kræver at alle tandlægeklinikker skal gennemføre en kemisk risikovurdering af de kemikalier, der anvendes i det daglige arbejde i klinikken samt måden de anvendes på. Det er et krav at klinikken kan dokumentere, at der er udarbejdet en risikovurdering. Derudover skal klinikkens personale være instrueret i anvendelsen og der skal være afgang til opdaterede sikkerhedsdatablade.

Kurset giver et klart overblik over hvilke specifikke krav klinikken skal leve op til, og den kemiske risikovurdering bliver gennemgået i detaljer med konkrete eksempler fra tandlægepraksisser. Dermed bliver du klædt på til at forstå og håndtere lovgivningens krav, og får demonstreret alle led i processen, så du kan slippe for bekymringen om hvorvidt din klinik overholder reglerne. 

Kurset afholdes i mindre hold, så der er plads og tid til at stille spørgsmål undervejs. Der er dermed også begrænsede pladser, og en tilmelding gælder kun for én person.

Målgruppe

Klinikpersonale med ansvar for klinikkens kemiske stoffer.

Underviser

Kurset gennemføres af Arbejdsmiljøgruppen, som har flere års erfaring med udarbejdelse af kemisk risikovurdering for danske virksomheder, og som har et indgående kendskab til lovgivningen.

Praktisk information

Sted: Online kursus

Dato og tilmelding

27. oktober 2023 kl. 9:00-12:00 TILMELD

Pris

medlemmer: 1.870,- inkl. moms.

Ikke-medlemmer: 2.805,- inkl. moms.

Bemærk: Begrænset deltagerantal og kun 1 person pr. tilmelding.