Sådan håndterer du patienter med tandlægeskræk

40 % procent af danskerne lider af tandlægeskræk og for 10 % er det så intens angst, at de enten er meget sjældent eller aldrig kommer til tandlæge.

Patienter med tandlægeskræk kan være både vanskelige, tidskrævende og svære at få i gang med et behandlingsforløb. Når man endelig får dem ind til akut behandling og aftaler tid til videre forløb, så udebliver de. Eller de kommer, og hver gang skal man sætte ekstra tid af til dem og igennem den samme omstændelige procedure, for at berolige dem. Det koster interessetimer, da man ikke har det rette system og metoder til at hjælpe dem igennem deres skræk.

Hvordan håndterer jeg det i klinikken, når jeg møder patienter med tandlægeskræk? Har I de rette redskaber til at give en patient med tandlægeskræk en positiv oplevelse, så vedkommende genvinder tilliden til tandlæger, overvinder sin angst og bliver en tilfreds patient. 

Der findes metoder til at hjælpe disse patienter til at mindske angsten markant. I mange tilfælde slipper de angst helt, så man ikke hver gang bruger tid på tilvænning, eller må gætte sig til, hvad der kan virke beroligende på den enkelte patient. 

Det kan du lære meget mere om på PTO kursus med HC og Grace Hidalgo Wulff 

  • Lær at identificere de patienter, hvor der skal gøres en særlig indsats. 
  • Få indsigt i teknikkerne til at kommunikere med patienter med tandlægeskræk. 
  • Få en smagsprøve på metoder, der hjælper med at overvinde skrækken.

Målgruppe

Du får håndgribelige redskaber og indsigter med hjem, som du kan bruge i din hverdag. Kurset henvender sig til alle ansatte i klinikken, som har patientkontakt, er motiverede for at dygtiggøre sig og give patienterne en positiv oplevelse. 

Kurset ledes af Grace Hidalgo Wulff Certificeret EFT behandler, coach, mindfullnes instruktør, specialist i behandling af angste patienter, foredragsholder og underviser. 

HC   Hidalgo Wulff Tandlæge siden 1987. Ejer af tandklinikken Sydfyn. Direktør i Hidalgo Consulting. Coach for tandlæger og kursusholder siden 2012.   

Tilmeld dig her

Odense den 5. oktober klokken 17:00 til 20:00. Odense Congres Center

Køge den 26. oktober lokken 17:00 til 20:00. Venue Køge

Herning den 2. november klokken 17:00 til 20:00. Dgi-Huset i Herning

Pris

PTO-medlemmer: 2.190 DKK pr. person 

Ikke PTO-medlemmer: 3.285 DKK pr. person

Prisen er inklusiv kursus og forplejning. 

Prisen for PTO-medlemmer omfatter klinikejere, som er medlem af PTO og deres ansatte. Er du ikke medlem af PTO og ønsker at deltage på kurset? Så kontakt os på mail pto@pto.dk eller telefon 33 12 00 20 .