Hvordan kan en adfærdsanalyse hjælpe til dig at komme tættere på dine patienter? 

Lær at spotte og læse dine patienter når de kommer ind i klinikken, når de sætter sig i stolen, eller når de ringer. Målret og tilpas din kommunikation til hver enkelt, så de føler sig set, hørt og godt behandlet. Styrk relationen og sæt trumf på den gode patientoplevelse. 

DISC er et analyseværktøj der beskriver menneskers adfærd i forskellige situationer. Det er ikke en test for der er ikke noget der er rigtig og forkert. Alle profiler er lige værdifulde, men for kommunikationens og samspillets skyld, er det vigtigt at forstå hver enkelt profils præferencer og adfærd.

På kurset vil du få en grundig gennemgang af DISC og herigennem blive i stand til at spotte profiler ud fra kropssprog, toneleje og retorik. Du vil finde ud af at DISC er et let og overkommeligt værktøj som du kan benytte og få udbytte af med det samme. Når først DISC er kommet ind under huden, vil du bevidst og ubevist komme til at bruge det i de flere sammenhænge, på arbejde som i privaten. 

Inden kursusstart vil du få tilsendt en DISC profil som vi skal arbejde ud fra på selve dagen. Du vil opleve at blive klogere på dig selv i løbet af dagen, og opdage at din selvopfattelse måske ikke matcher den måde din omgangskreds ser dig på. 

Du vil få værktøjer til at målrette din kommunikation til den enkelte profil i en given situation. Du bliver klædt på til at tackle konflikter og håndtere svære samtaler og situationer. Således kan du sikre at alle dine patienter, på godt og ondt, går fra din klinik med en god oplevelse i bagagen. 

Kurset er rettet mod klinikejere, tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Altså alle med patientkontakt, og gennemføres på små hold med 10-14 deltagere. Der er tjek ind kl. 8.30 med en let morgenbuffet, og der bydes på frokost og kaffe i løbet af dagen.

Målgruppe

Klinikpersonale med patientkontakt.

Underviser

Træningen gennemføres af erfarne konsulenter fra konsulentfirmaet Blachman ApS


Nye datoer kommer