Hvordan fletter man caries og mellemørebetændelse ind i midt i aftenkaffen? Og hvorfor burde tandlægerne være længere fremme i mediebilledet? 

Disse spørgsmål og mange flere forsøger Danmarks TV-læge og journalist Peter Qvortrup Geisling, at svare på under dette spændende kursus. Han har i mange år bidraget til den seneste viden om sundhed på landsdækkende TV med det formål at give publikums liv et grundigt serviceeftersyn. Peter har et fornuftigt bud på hvordan kommunikationen bør være, når det kommer til sundhedsstoffet og elsker at debattere mediedækningen af netop dette i vores samfund. 

De seneste to år har været ganske hektiske i TV-lægens kalender grundet dækningen af Corona. Peter gør dig i den forbindelse klogere på hvad har vi lært på området, og tager dig med bag dækningen af pandemien. Det hele krydres med humor og finurlige historier fra TV-konsultationen, hvor han blandt andet har det bedste brev med, han nogensinde har fået.

Mange af vores PTO medlemmer havde i efteråret en hyggelig aften i selskab med hele DK’s yndlings TV-læge. De sagde blandt andet:

Udtalelse fra tidligere deltager, Kenny:

”Inspirerende kursus med et spændende sundhedsfagligt indhold. Peter Qvortrup Geisling kombinerer journalistik samt læge- og tandlægefaglige emner set fra TV-lægens bord. Han er utrolig god til at involvere sine deltagere, og man får lidt at tænke over, når man går hjem.

Alt i alt - et super godt kursus.”


Praktis information

Aften indeholder:

18:00-19:30 aftensmad 2 retter inkl. vin/øl/sodavand 

19:30-20:30 Foredrag med Peter

20:30-20:45 Spørgsmål 

20:45 - ? kaffe og kage og mingiling – måske Peter også er kagesulten😊

For hele teamet


Pris

Medlemmer: 1.680,- inkl. moms.

Ikke-medlemmer: 2.520,- inkl. moms

Priserne er for kursus inkl. forplejning i oplyst tidsrum.


Ny dato kommer