Tandlæge Lisbet Schrøder


December 2019

Hver måned kårer PTO en særligt flot, bemærkelsesværdig eller informativ klinikhjemmeside. 

Glem alt om vatruller, spejle og tandlægestole - på tandlæge Lisbet Schrøders hjemmeside er det hjemlige, hyggelige i fokus. Forsidebilledet på Valby-tandlægens hjemmeside forestiller da også hendes hyggelige venteværelse med dagligestuemøbler og dæmpet belysning.

– Min hjemmeside er inspireret af min frisørs (Cirkus CPH.) tidligere hjemmeside. Jeg var vild med det visuelle og simple på siden og ønskede noget lignende på min egen. Det viste sig at være problemfyldt fra et “søge-resultat-synspunkt”, så jeg har måttet gå på kompromis med mængden af tekst på min egen side for at komme op i søgninger på Google. Jeg fravalgte meget bevidst en tekstrig og meget detaljeret hjemmeside, for jeg ville aldrig selv som bruger læse detaljerede beskrivelser af behandlinger for at finde en tandlæge. De fleste tandlæger skriver stort set det samme på deres sider, så vi forsvinder i mængden, siger Lisbet, som har en lille klinik og derfor ikke kan promovere sig på de nyeste scannere og inventar.

– Jeg har derfor valgt at fokusere på noget, jeg ved JEG er god til, og som jeg får ros for af mange patienter: Tillid, tryghed og en afslappet og uformel stemning. Det vil jeg gerne vise på min hjemmeside, samtidig med at jeg gerne vil skille mig ud og huskes. For mig gælder det om at lægge fokus dér, hvor jeg måske er anderledes.

Hver måned kårer PTO en særligt bemærkelsesværdig, flot eller informativ klinikhjemmeside. Skriv gerne til therese@pto.dk eller her via PTO's facebook-side, hvis du har set en klinikhjemmeside, som skiller sig ud fra mængden.

Du kan se Lisbet Schrøders klinikhjemmeside her