Tandlægerne i Carlsro giver patienterne smilet tilbage


Januar 2020

Månedens Klinikhjemmeside er denne gang www.carlsrotand.dk! Med effektfulde fotos, overskuelig information og renhed i layout og form kan den ikke andet end at tiltale øjet, der hviler på den, mener PTO.

– Ideen til hjemmesiden fik vi i samarbejde med vores it-support, Spot-On, som er et firma, der hjælper tandlæger og læger med at håndtere hjemmesider og sørger for internetsynlighed. Spot On-folkene håndterer så også vores Facebook-profil, siger tandlæge Henrik Windfeldt-Schmidt, som er en af de i alt tre klinikejere bag Tændlægerne i Carlsro i Rødovre tæt på København.– Vi har fået god respons på hjemmesiden fra vores nye patienter. Vores gamle patienter derimod nævner den ikke, medmindre vi spørger direkte. Jeg går ud fra, at det er, fordi de ikke besøger hjemmesiden. Jeg tror generelt, at det mest er patienter, som søger ny tandlæge, der besøger hjemmesider hos tandlægerne, vurderer Henrik Windfeldt-Schmidt.

Ud over at patienterne kan få oplysninger om priser, fordele, aktuelle tiltag, behandlingstilbud og kontaktinfo, får de, hvis de kaster et blik på hjemmesiden mulighed for at få et smil på læben – hjemmesidens allerførste foto viser nemlig to mennesker, som har et par indrammede munde foran sig. Teksten "VI GIVER DIG SMILET TILBAGE" supplerer billedet.

Længere nede følger et foto af en windsurfer. 

– Surferbilledet er for at signalisere friskhed og renhed. Flere af os har prøvet at surfe, men det er nu altså ikke en fast hobby for nogen af os, slutter Henrik, som sammen med sine to kampagnoner, Mads Krøigaard og Jan Roug Nielsen, driver klinikken med i alt fire tandplejere, fem klinikassistenter og en receptionist.

Se Tandlægerne i Carlsros hjemmeside her