Tandlægerne i Vangede


Oktober 2019

Hver måned kårer PTO en særligt bemærkelsesværdig, flot eller informativ klinikhjemmeside. Skriv gerne til therese@pto.dk eller via PTO's facebook-side, hvis du har set en klinikhjemmeside, som skiller sig ud fra mængden

Månedens hjemmeside er denne gang www.vangedetand.dk. Hjemmesidens forside rummer ét stort billede af et Playmobil-sæt, som forestiller en tandklinik.

– Playmobil-sættet er en gave, jeg fik af en studekammerat, da jeg blev kandidat. Det er et sæt fra 80'erne, fundet på Ebay. Det står til dagligt på min klinik og pynter fine akrylkasser, siger klinikejer Henriette Marie Holmgård fra Tandlægerne i Vangede:

– Da vi for et par år siden havde hyret en professionel fotograf til at tage nye billeder til klinikken, faldt hun over sættet og foreslog at tage nogle billeder af det, som vi så evt. kunne bruge. Vi endte ikke rigtig med at bruge billedet de første par år, men valgte den mere klassiske klinikløsning med billeder af personale og lokalerne. Da vi så skulle have ny hjemmeside tidligere i år, fik vi fat i en rigtig sej grafiker, som syntes, vi skulle bruge Playmobil-billedet lidt mere. I hans øjne fik det os – og derved klinikken – til at skille os ud i et hav af mere eller mindre ensartede klinikhjemmesider med billeder af "’smilende unge damer og et par halvgamle, gråhårede mænd". Som sagt, så gjort – og vi har faktisk fået rigtig meget positiv feedback, siden hjemmesiden blev lanceret i maj.

Se hjemmesiden her