NYHEDER


Kendisfaktoren var til at tage at føle på, da PTO og Tandlægeforeningen for 42. gang indbød til Billund-kursus på Hotel Legoland.

Læs mere

Hvilke fordele og rabatter kunne du allerbedst tænke dig at få adgang til? Mangler der noget i vores partnerprogram? Hvor vigtigt er partnerprogrammet for din lyst til at være medlem af PTO?

Læs mere

Står du over for at skulle indlede et helt nyt liv som pensionist? Eller er der en tandlæge på din klinik, som nærmer sig pensionsalderen? 1. januar 2020 indførte PTO et seniormedlemskab. Seniormedlemskabet er for de kolleger, der har solgt deres klinik og er stoppet som aktive tandlæger.

Læs mere

Tandplejere er en værdifuld del af det tandlægelige team, og de er derfor i mange år blevet tilgodeset med attraktive løn- og pensionsstigninger. Det er der imidlertid ikke plads til i den kommende overenskomst.

Læs mere

Rigtig mange klinikejere har i de seneste måneder gået og ventet på, at der skulle komme nye honarartabeller på særlovsområdet ...

Læs mere

Igennem årtier har PTO blev for nylig opmærksom på, at Falck ikke går ind og dækker skader og sygdom, Falck tilbudt danskerne en sygetransportdækning til brug under akut opstået sygdom.

Læs mere

Kursus for tandlæger og tandplejere, der behandler børn og unge i privat praksis

Læs mere

I samarbejde med Tandlægeforeningen har PTO i mange år afholdt Billundkurset...

Læs mere

Tandlæge Palle Christiansen, klinikejer i Græsted, blev under lørdagens ordinære generalforsamling på Rungstedgaard valgt ind som nyt medlem i PTO's bestyrelse.

Læs mere

Trods det fakum, at alvorlige emner som sundhedsøkonomi, komorbiditet og kroniske lidelsers indflydelse på tandsundheden,,,

Læs mere

I samarbejde med Spar Nord afholder PTO gå hjem-mødet ”Tandlæger på eventyr” den 13. november.

Læs mere

PTO har med succes hjulpet en klinikejer i en sag, som HK havde indbragt for Datatilsynet.

Læs mere