nyheder


PTO’s formand: Misbrug af autorisations-id skal stoppes. DR har afdækket hvordan en kvinde i over et år har misbrugt en læges autorisations- id, og som falsk læge givet corona-råd online...

Læs mere  

Borgere bør stadig bruge mundbind i tandlægepraksis, når der er øget risiko for smitte.

Læs mere  

Bestyrelsen indkalder til ekstraordinær generalforsamling på Fuglsøcentret ...

Læs mere  

Den manglende finansiering har ført til besparelser, der særligt har ramt den praktiske del af tandlægeuddannelserne ...

Læs mere  

Sundhedsstyrelsen har netop fremlagt nye vaccinationskriterier, der får betydning for landets klinikejere.

Læs mere  

PTO har deltaget i en arbejdsgruppe under Styrelsen for Patientsikkerhed om informations­materiale til forebyggelse af osteonekrose i kæberne. Nu er det publiceret.

Læs mere  

Mangler personalet 2. stik? Så kan de godt indstille sig på at vente en rum tid endnu. AstraZeneca-vaccinerne er nemlig sat på forlænget pause.

Læs mere  

Et stigende antal patienter med knogleskørhed og visse kræftformer får antiresorptive lægemidler og har derfor øget risiko for udvikling af osteonekrose i kæberne.

Læs mere  

Efter flere rapporterede dødsfald som følge af blodpropper sættes Astra-Zeneca-vaccinen nu på pause. Det betyder forsinkelser for frontpersonalet, som står over for at skulle vaccineres.

Læs mere  

Kunne I tænke jer at dele klinikkens erfaringer med at arbejde på en tandlægeklinik under corona og at læse, hvad andre klinikansatte har oplevet og erfaret? Så skriv til PTO.

Læs mere  

Sundhedsstyrelsen har i dag udsendt skriftlige vaccinationsinvitationer til særlige grupper af sundhedsfaglige. Tilbuddet omfatter bl.a. personale på landets tandklinikker.

Læs mere  

– Opgaven for PTO er enkel: Vi skal sikre ejerskab, retssikkerhed, attraktive økonomiske aftaler og et godt omdømme, skriver Poul Staal i sin klumme i februarudgaven af erhvervsmagasinet DENTAL.

Læs mere