NYHEDER


Den danske tandlægestand kan og bør være med til at teste for Covid-19. Læs, hvordan du kan gøre en forskel.

Læs mere

Aktivitetsniveauet på landets klinikker dykker nu kraftigt til mellem 15 og 5 %. Bliv klogere på, hvordan du tilrettelægger klinikdriften de kommende måneder.

Læs mere

Styrelsen for Patientsikkerhed har etableret en hotline specifikt for beskæftigede i sundheds- og ældresektoren.

Læs mere

Tænker du også over smitterisikoen i dit venteværelse og på et evt. patienttoilet?

Læs mere

Download aftaleformularer til regeringens coronahjælpepakke. Pakken er målrettet virksomheder og medarbejdere, der påvirkes af corana.

Læs mere

Landet, tandlæger og patienter mærker i betydelig grad konsekvenserne af indsatsen mod corona-smitte, COVID-19. Det er svært at have et aktuelt og retvisende beredskab, da der sker udvikling næsten time for time.

Læs mere

Hver torsdag året rundt er der mulighed for at tilmelde sig jobcafé på SKT. På bedste speeddatingvis går eleverne fra bord til bord og taler med de forskellige klinikejere/klinikejerrepræsentanter.

Læs mere

Få rådgivning hos Erhvervsstyrelsen om COVID 19-smittespredningen.

Læs mere

Bag Månedens klinikhjemmeside er denne gang Aarhus Tandcenter, der med sin enkle opbygning og sine indbydende videoer er lige til at gå til.

Læs mere

Tager de kvindelige ansatte på din klinik oftere fri for at passe deres syge barn, end de mandlige kolleger gør?

Læs mere

Hos Easy Dent i Silkeborg mærker man også til paniksituationen i Kina grundet frygten for coronavirus. Firmaet, som producerer og importerer tandkroner, proteser og dentalteknik, har eget laboratorium i Sichuan-provinsen.

Læs mere

Til foråret udløber de gældende overenskomster med HK og Tandplejerforeningen. Drøftelser om nye er da også så småt sat i gang.

Læs mere