13 Jan
13Jan

Sundheds- og Ældreministeriet har indkaldt til et pressemøde med titlen ”Status på COVID-19 i Danmark og forlængelse af tiltag og restriktioner” kl. 19.00 i Eigtveds Pakhus i København. 

Baggrunden for pressemødet er, at SSI har beregnet kontakttallet, og at dette langtfra falder nok, eftersom den engelske variant B117 nu spredes i Danmark. Kontakttallet er 0,9. 

- Det er alt for højt, skal væsentligt længere ned, inden den eksponentielt smitsomme variant tager over i februar, skriver sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke på Twitter. Som konsekvens af det for høje kontakttal forlænger regeringen nu alle restriktioner frem til den 7. februar. 

PTO opfordrer fortsat sine medlemmer til at indrette reception, venteværelse m.m. så forsvarligt som muligt for at reducere eventuel smittespredning og med behørig iagttagelse af det generelle afstandskrav på mindst 1 meter, der fortsat er gældende for tandlægeklinikker. 

Har du spørgsmål til de nye restriktioner, så tøv ikke med at kontakte PTO's direktør, Kent Kristensen, på telefon 33 12 00 20. 

OBS! PTO følger myndighedernes udmeldinger nøje og offentliggør evt. nye retningslinjer, så snart disse foreligger. Hold derfor et vågent øje med Facebook-siden ...