14 May
14May

En lang række af PTO’s medlemmer har benyttet sig af den favorable forsikrings- og pensionsløsning, som PTO har lavet sammen med Danica Pension (det tidligere SEB Pension – hvorfra PTO-Pensionen er videreført i uændret form).

Danica Pension har henvendt sig til PTO og givet udtryk for deres fulde forståelse for, at nogle tandlæger efter og med coronasituationen kan være i en likviditetsmæssigt presset situation. En lempelse af indbetalingen til PTO-pensionen kan derfor være med til at give lidt økonomisk luft, indtil hverdagen er oppe at køre igen

Danica Pension har åbnet op for, at der i perioden frem til 30.09.2020 kan lempes på den månedlige indbetaling – så der maks. skal indbetales 1000 kr. – MEN den fulde forsikringspakke opretholdes, og den fulde præmiefritagelse på den normale månedlige indbetaling bibeholdes også.

Den nedsatte indbetaling reducerer selvfølgelig i den løbende indbetaling til selve pensionsopsparingen, men alt andet opretholdes uændret.


Specialaftale for PTO!
Skulle der være tandlæger, der ønsker at benytte sig af denne mulighed, kan de kontakte Danica pr. mail eller tlf. I mailen er det vigtigt, der angives navn og telefonnummer, så Danicas tandlægerådgivere kan vende tilbage omkring praktikken.

Da denne mulighed er en specialaftale der er lavet for PTO-Pensionen, er det VIGTIGT, at den enkelte tandlæge kontakter sin personlige rådgiver direkte og IKKE via Danicas hovednummer.

Navne og kontaktoplysninger på de personlige tandlægerådgivere for PTO-Pensionen i Danica er:

Jacob Lionett: lion@danicapension.dk – tlf.: 53565433

Jonas Kiær Andersen: Jonaa@danicapension.dk – tlf.: 31519621

Michael Holm: miholm@danicapension.dk – tlf.: 31516532

Tina Kragh: tkra@danicapension.dk – tlf.: 22605184

Det er vigtigt, at det er en af disse 4 tandlægerådgivere der kontaktes.