17 Nov
17Nov

Et PTO, der kan samle tandlægerne, højne tandlægernes image i befolkningen, medierne og blandt politikerne og sikre bedre forhold for privat tandlægepraksis i Danmark.

Sådan lyder missionen og arbejdsopgaven for PTO’s nye bestyrelse, som blev valgt ind ved lørdagens generalforsamling på Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg. Med et stort flertal – 25 stemmer og 13 til modkandidaten, Palle Christiansen – sikrede klinikejer Poul Staal sig formandsposten i PTO.  

Den nye formand er 56 år, uddannet tandlæge fra Tandlægehøjskolen i Aarhus (1999) og driver klinik i Randers og Aarhus.

Med Poul Staal som formand er der sat et nyt hold med 5 nye bestyrelsesmedlemmer. Det er et PTO med nye kræfter. Flere af de tidligere bestyrelsesmedlemmer ønskede tillykke med valget. – Den tidligere bestyrelse har ydet en stor indsats for PTO, og det fortjener de også stor anerkendelse for, lyder det fra Poul Staal. Der er med det nye PTO også sat en ny kurs. – Det er er bedre at være indenfor og have indflydelse end at stå udenfor og have en holdning. Skal man opnå og skabe fagpolitiske resultater, må man have mange venner og få fjender. Det er den vej, vi sammen ønsker at gå, lød det bl.a. i Poul Staals valgtale.


Bestyrelsen består derudover af:

Julie Christiansen, 30 år, uddannet tandlæge fra Tandlægehøjskolen i Aarhus i 2015 og har siden 2017 haft egen klinik i Aabybro med 5 tandlæger.

Jacob Nissen, 32 år, uddannet fra Tandlægehøjskolen i Aarhus i 2014 og har siden 2019 haft egen klinik med 5 tandlæger i Hornslet.

Nino Fernandes, 49 år, uddannet fra Tandlægehøjskolen i Aarhus i 1998. Specialtandlæge i kirurgi siden 2003. Egen henvisningspraksis i København siden 2001. 

Kenny Deneke Sørensen, 49 år, uddannet tandlæge fra Tandlægeskolen i København i 2002. Driver klinik i Lyngby.

Nils Skovbjerg, 60 år, uddannet tandlæge fra Tandlægehøjskolen i København i 1995. Har siden 2014 drevet klinik i København med 3 tandlæger. 


Suppleanter til bestyrelsen er:

Mads Raunholt Kristensen, uddannet tandlæge fra Tandlægeskolen i Aarhus i 2015. Klinikejer i Gug. 

Dina Hedegaard Poulsen, uddannet tandlæge fra Københavns Universitet, 2009. Har siden 2017 drevet Tuborg Tandklinik i Hellerup.


Du kan læse meget mere om de nye bestyrelsesmedlemmer i decemberudgaven af magasinet Praktiserende Tandlæger.