30 Aug
30Aug

Få mere end halveret gebyrerne på klinikkens kortbetalinger 

PTO har indgået en betalingsaftale med Worldline, eksklusivt for medlemmer. Klinikken kan med aftalen få mere end halveret gebyrerne på kortbetalinger.

Stigningerne vil kunne ses i klinikregnskabet 
Fra 1. oktober koster det 0,99 procent af transaktionens pris, når en patient betaler med MobilePay. Udgifterne til betalingstjenesten har indtil nu været et fast gebyr per transaktion på mellem 30 og 75 øre, afhængigt af antallet, samt et fast månedligt abonnement på 49 kroner.

Det Italiensk ejede Nets øger også gebyrerne. Fra d. 1. oktober stiger gebyrerne på betalinger med Mastercard og Visa. Ifølge Børsen vil gebyrerne stiger fra 0,45 pct. til 1,05 pct. Stigningen rammer de klinikker, der har indgået rabataftaler med Nets. Nets har kontaktet de klinikker, der bliver ramt at gebyrstigningerne.

PTO hjælper dig 
Prisstigningerne på Visa og Mastercard rammer ikke de klinikker, der har tilsluttet sig PTO-aftalen. I den aftale, PTO har indgået med Wordline, kan klinikken få mere end halveret gebyrerne på klinikkens kortbetalinger. Der er ingen oprettelsesgebyr, ingen bindingsperiode og ingen abonnementsbetaling. Du kan læse mere om aftalen her: https://www.pto.dk/worldline-aftale 


LÆS HELE NYHEDBREVET: Nyheder fra PTO 5. oktober 2023