04 Jul
04Jul

KlinikDag 2023 står for døren og PTO glæder sig til, at hele branchen skal møde PTO’s nye sundhedsfaglige direktør, Ole Marker. Ole vil deltage aktivt hele dagen på flere måder:

1:1 ledelsessparring for klinikejeren  – en frisk lille gåtur på 20 min. med Ole til at vende lige netop det emne, du ønsker. Der er også planlagt en session målrettet klinikassistenter. Ole har fået frie hænder i forhold til emne og form – og du kan glæde dig! Han kalder oplægget: 

Det store overblik for klinikassistenter. Han vil sikre dig og dine kolleger det ”store overblik” i jeres mange opgaver, for erfaringen er, at alt for mange gør for meget på en uhensigtsmæssig måde, fordi ”det plejer vi”. Kom og hør dette anderledes og ansporende indlæg om alt fra patientkontakt til kemisk APV og videre til RTG – over hygiejnen, for at slutte langt inde i en patientjournal. Som altid vil han på en faglig og humoristisk måde behandle alle de emner, hvor du som klinikassistent gør en stor forskel hver dag på landets tandklinikker. Din hverdag er kompleks, og vi ved, at du brænder for dine opgave og elsker dit job, men kom alligevel og blive inspireret. 

Ole vil være at finde på PTO’s stand, hvor han er klar til møde hele branchen og få en masse gode snakke med hele klinikkens ansatte. Vi du også hilse på Ole til KlinikDag 2023? 

Book din billet til Klinkdag her: pto.dk/klinikdag-2023