12 Feb
12Feb

PTO har ansat deres nuværende sundhedsfaglige direktør, Ole Marker, som direktør for PTO.

Praktiserende Tandlægers Organisation har siden 1968 varetaget forhold for de private tandlægepraksisser i Danmark. Organisationen har lagt ny strategi og i dette ønske, om en anden retning, har de foretaget dette skift i ledelsen.

Ole Marker har 30 års branchekendskab og erfaring med både politisk interessevaretagelse og sundhedsfaglig rådgivning. Han er tandlæge og derudover uddannet i sundhedsret og har en MPA fra Copenhagen Business school. Og vigtigst af alt, så kender han organisationen og medlemmernes hverdag.

Mads Lindkær, fungerende formand PTO:
“Det er en kæmpe fordel for PTO at få Ole i spidsen. Han formår at stå helt fremme på scenekanten og levere vores budskab, så der bliver lyttet – samtidig med, at han kan løbe helt ned på baglinjen og hjælpe en kollega med en almindelig klagesag. Vi kunne ikke få en bedre direktør til at sikre den fremtidige vej for PTO. I bestyrelsen ved vi, at vores medlemmer bliver hjulpet, når han er inde over, og vil blive vejledt optimalt. Det var vigtigt, for både Ole og bestyrelsen, at vi alle ser det samme fremtidsperspektiv for PTO - og det er med stor glæde, at vi erenige om retningen. En retning, som skal gøre PTO stærkere og større. Skal jeg sætte tre ord på Ole, så må det være; troværdighed, hurtighed og faglighed”.

Ole Marker, direktør PTO:
“Jobbet som administrerende direktør i PTO er spændende, men det kommer også med mange udfordringer. Uden en klar udmelding om den ønskede vej, som er i tråd med det, jeg selv tror på, ville jeg ikke påtage mig det. I alt for mange år har jeg set til, hvordan vi kunne gøre det bedre og mere troværdigt gennem vores faglighed. Det sundhedsfaglige i tandlæge-gerningen er unikt og vores gerning har stor sammenhæng med resten af kroppen - og derfor burde vi spille en større rolle i sundhedsvæsnet. Hvis det bliver italesat korrekt, og med enighed og sammenhold, kan vi få vores budskaber helt ind, hvor beslutningerne bliver taget – også før de bliver taget. Det er slut med at råbe fra sidelinjen og være mandagstrænere. Jeg kender mine kollegaer – PTO’s medlemmer - og har respekt for det kæmpe arbejde, de gør hver dag. Den hverdag skal vi gøre nemmere for dem”.

Ole Marker tiltræder 12. februar i den nye stilling.

For yderligere information: 
Mads Lindkær, fungerende formand, PTO – telefon: 61708802 Mail: pto@pto.dk
Ole Marker, direktør, PTO – telefon: 21266948 Mail: om@pto.dk