31 May
31May

Sundhedsminister Magnus Heunicke slår i dag fast i et svar til Folketingets Sundhedsudvalg, at der ikke foreligger nogen aftale, der pålægger alle tandlæger en indbetalingspligt for tandskader mellem 1.000 og 10.000 kr.

Finansieringen af Tandskadeerstatningen skal nu gentænkes. Sundhedsministeren skriver i sit svar til Folketingets Sundhedsvalg, at der nu skal indgås en ny aftale om behandling af sager om tandskader.

Du kan som tandlæge derfor frit vælge, hvor og om du vil tegne forsikring for tandskader under 10.000 kr. PTO opfordrer til, at du som tandlæge tegner forsikring for tandskader under 10.000 kr.

Valget er frit, og det er alene dig, der bestemmer, hvor du ønsker at tegne forsikring. 

Sundhedsministerens afgørelse - det betyder det for dig

Hvilken betydning har sundhedsministerens afgørelse for dig som klinikejer?

  • Tandlægeforeningen kan kun pålægge deres egne medlemmer at indbetale til Tandskadeerstatningen for skader mellem 1.000 kr. og 10.000 kr.

  • Er du ikke medlem af Tandlægeforeningen, kan du frit vælge, hvor og om du vil tegne din forsikring for tandskader under 10.000 kr. 

Har du spørgsmål omkring PTO’s forsikring Praksis+, erstatning eller det automatiske træk af tilskudshonoraret, så tøv ikke med at kontakte PTO på 3312 0020 eller på pto@pto.dk

Hilsen Poul Staal

Formand for PTO Fotograf: Lars Bertelsen