PTO har deltaget i en arbejdsgruppe under Styrelsen for Patientsikkerhed om informations­materiale til forebyggelse af osteonekrose i kæberne. Nu er det publiceret.

Læs mere  

Mangler personalet 2. stik? Så kan de godt indstille sig på at vente en rum tid endnu. AstraZeneca-vaccinerne er nemlig sat på forlænget pause.

Læs mere  

Et stigende antal patienter med knogleskørhed og visse kræftformer får antiresorptive lægemidler og har derfor øget risiko for udvikling af osteonekrose i kæberne.

Læs mere  

Efter flere rapporterede dødsfald som følge af blodpropper sættes Astra-Zeneca-vaccinen nu på pause. Det betyder forsinkelser for frontpersonalet, som står over for at skulle vaccineres.

Læs mere  

Kunne I tænke jer at dele klinikkens erfaringer med at arbejde på en tandlægeklinik under corona og at læse, hvad andre klinikansatte har oplevet og erfaret? Så skriv til PTO.

Læs mere  

Sundhedsstyrelsen har i dag udsendt skriftlige vaccinationsinvitationer til særlige grupper af sundhedsfaglige. Tilbuddet omfatter bl.a. personale på landets tandklinikker.

Læs mere  

– Opgaven for PTO er enkel: Vi skal sikre ejerskab, retssikkerhed, attraktive økonomiske aftaler og et godt omdømme, skriver Poul Staal i sin klumme i februarudgaven af erhvervsmagasinet DENTAL.

Læs mere  

Fremover skal alle nære kontakter følge de samme skærpede retningslinjer

Læs mere  

Styrelsen for Patientsikkerhed føjer som noget nyt ”diabetes” til listen over risikofaktorer for udvikling af osteonekrose i kæberne.

Læs mere  

Den netop varslede forlængelse af coronarestriktionerne indebærer ingen ændringer for tandlægepraksis.

Læs mere  

Sundhedsstyrelsen giver nu PTO, ATO og Tandlægeforeningen medhold i, forebyggende tandpleje er afgørende også under corona.

Læs mere  

Statens Serum Institut går nu ind og henholdsvis fråråder og anbefaler 36 forskellige skægtyper ud fra et infektionshygiejnisk synspunkt.

Læs mere