nyheder


Sundhedsstyrelsen offentliggjorde i går den reviderede udgave af rapporten "COVID-19: Generelle retningslinjer for planlægning af aktivitet og forebyggelse af smittespredning i sundhedsvæsenet".

Læs mere  

Det forøgede afstandskrav gælder ikke for tandlægeklinikker, men alene i detail- og dagligvarehandlen.

Læs mere  

Statsministeriet meddelte under et pressemøde den 29. december, at de nuværende coronarestriktioner forlænges til den 17. januar 2021.

Læs mere  

På trods af at flere medier har skrevet det modsatte, må de danske tandlægeklinikker fortsat gerne holde åbent efter de nye coronarestriktioner.

Læs mere  

PTO's hovednummer lukker undtagelsesvist ned allerede kl. 12.00 i morgen, fredag den 18. december.

Læs mere  

Tandlæge­klinik­ker er ikke omfattet af regeringens coronanedlukning, ligesom der ikke for nuværende er udmelding fra Sundhedsstyrelsen om, at der vil gælde ændrede retningslinjer for behandlinger.

Læs mere  

Efter 27 års samarbejde har PTO desværre måttet stoppe samarbejdet med sekretariatschef og advokat Karsten Porsborg Larsen.

Læs mere  

Sundhedsstyrelsen har offentliggjort årsberetningen ”Sundhedsstyrelsens opgaver på strålebeskyttelsesområdet i 2019”. Glædeligt er, at der kun er ganske få indberettede hændelser for det tandfaglige område.

Læs mere  

Hele verden har ventet på offentliggørelsen af en gruppe danske forskeres videnskabelige undersøgelse om effekten af mundbind. Nu er den offentliggjort.

Læs mere  

Et PTO, der kan samle tandlægerne, højne tandlægernes image i befolkningen, medierne og blandt politikerne og sikre bedre forhold for privat tandlægepraksis i Danmark.

Læs mere  

Trods regeringen nedlukning af syv nordjyske kommuner fortsætter alle ydelser i sundhedsvæsenet, som ikke er at betragte som "kosmetiske behandlinger". De nordjyske tandklinikker kan derfor fortsat holde åbent.

Læs mere  

De danske tandlægers patienter er omfattet af kravet om mundbind eller visir, når de møder til behandling, eftersom der er offentlig adgang til i opgang, venteværelse, reception og behandlingsrum.

Læs mere