PTO har udarbejdet et postkort, som du som klinikejer kan lægge på din hjemmeside til information til dine patienter

Læs mere  

PTO har fået flere spørgsmål til de nye, skærpede anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Læs svarene her.

Læs mere  

Journalføringsreglerne skal være mere overskuelige og afspejle den kliniske virkelighed.

Læs mere  

Landets tandklinikker kan fortsætte driften som før de forlængede restriktioner. Restriktionerne løber til den 7. februar 2021.

Læs mere  

PTO har med Tandlægeforeningen og ATO arbejdet sammen om en samlet henvendelse til sundhedsmyndighederne for at få stoppet HK. Organisationen vil have tandlægeklinikkerne coronanedlukket.

Læs mere  

Har du brug for at kunne berolige dine patienter om, at det er trygt at gå til tandlæge under coronapandemien? Så download eller henvis til vores materiale.

Læs mere  

Bliver klinikken kimet ned af patienter, som er usikre på, om de må komme til behandling? Eller er patienterne utrygge ved at komme? PTO har samlet noget information, du kan berolige dem med.

Læs mere  

Sundhedsstyrelsen offentliggjorde i går den reviderede udgave af rapporten "COVID-19: Generelle retningslinjer for planlægning af aktivitet og forebyggelse af smittespredning i sundhedsvæsenet".

Læs mere  

Det forøgede afstandskrav gælder ikke for tandlægeklinikker, men alene i detail- og dagligvarehandlen.

Læs mere  

Statsministeriet meddelte under et pressemøde den 29. december, at de nuværende coronarestriktioner forlænges til den 17. januar 2021.

Læs mere  

På trods af at flere medier har skrevet det modsatte, må de danske tandlægeklinikker fortsat gerne holde åbent efter de nye coronarestriktioner.

Læs mere  

PTO's hovednummer lukker undtagelsesvist ned allerede kl. 12.00 i morgen, fredag den 18. december.

Læs mere