nyheder


Må man som tandlæge udføre antigentests/quicktests? Og er de valide?

Læs mere  

AFLYST! Fredag 8. januar 2021 kl. 10.00 til lørdag 9. januar 2021 kl. 13.15, Hotel Legoland, Billund.

Læs mere  

Lørdag den 14. november kl. 13.00 er der generalforsamling i PTO på Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg.

Læs mere  

Det var en glad og stolt Janne Lethan, ejer af klinikken Tandlægerne i Ryesgade, Århus, som fik besøg af TV-lægen alias Peter Qvortrup Geisling. TV-lægen lagde vejen forbi klinikejeren for at uddele prisen for "Danmarks Bedste Venteværelse".

Læs mere  

PTO's årsmøde den 14. november aflyses, men generalforsamling og valg til hovedbestyrelsen gennemføres. Tilmelding er dog nødvendig og skal finde sted inden den 2. november kl. 12.00.

Læs mere  

Fra den 30. september kan de danske tandlæger og deres ansatte gratis lade sig vaccinere mod influenza. Vaccinen mod influenza vurderes ekstravigtig netop i år, fastslår Public Health England m.fl. videnskabelige instanser.

Læs mere  

Styrelsen for Patientsikkerhed opkræver et årligt gebyr for det sundhedsfaglige tilsyn. I løbet af oktober vil alle registrerede behandlingssteder, der er omfattet af tilsynet, derfor modtage en faktura for 2020 fra styrelsen.

Læs mere  

Hvis en patient, som klinikken har behandlet, viser sig at være positiv, skal personalet vurdere, om de selv eller patienter, der har været i klinikken, opfylder kriterierne for at være nær kontakt, forklarer konst. enhedschef i Styrelsen for Patientsikkerhed Bente Møller.

Læs mere  

Danskernes forbrug af sodavand er steget betragteligt. Det er skidt for folkesundheden, herunder tandsundheden.

Læs mere  

Der er kolossal forskel på, hvor mange naturlige tænder danskerne har i behold. Antallet afhænger i høj grad af uddannelsesniveau.

Læs mere  

Ifølge HK har otte tandlæger aktivt forsøgt at få en række klinikassistenter til at melde sig ud af HK. Det er brud på den såkaldte Hovedaftale, mener organisationen.

Læs mere  

Det er PTO´s ønske, at kommunikationen på organisationens Facebook-side holdes i en sober tone.

Læs mere