Tandlæge­klinik­ker er ikke omfattet af regeringens coronanedlukning, ligesom der ikke for nuværende er udmelding fra Sundhedsstyrelsen om, at der vil gælde ændrede retningslinjer for behandlinger.

Læs mere  

Efter 27 års samarbejde har PTO desværre måttet stoppe samarbejdet med sekretariatschef og advokat Karsten Porsborg Larsen.

Læs mere  

Sundhedsstyrelsen har offentliggjort årsberetningen ”Sundhedsstyrelsens opgaver på strålebeskyttelsesområdet i 2019”. Glædeligt er, at der kun er ganske få indberettede hændelser for det tandfaglige område.

Læs mere  

Hele verden har ventet på offentliggørelsen af en gruppe danske forskeres videnskabelige undersøgelse om effekten af mundbind. Nu er den offentliggjort.

Læs mere  

Et PTO, der kan samle tandlægerne, højne tandlægernes image i befolkningen, medierne og blandt politikerne og sikre bedre forhold for privat tandlægepraksis i Danmark.

Læs mere  

Trods regeringen nedlukning af syv nordjyske kommuner fortsætter alle ydelser i sundhedsvæsenet, som ikke er at betragte som "kosmetiske behandlinger". De nordjyske tandklinikker kan derfor fortsat holde åbent.

Læs mere  

De danske tandlægers patienter er omfattet af kravet om mundbind eller visir, når de møder til behandling, eftersom der er offentlig adgang til i opgang, venteværelse, reception og behandlingsrum.

Læs mere  

Må man som tandlæge udføre antigentests/quicktests? Og er de valide?

Læs mere  

AFLYST! Fredag 8. januar 2021 kl. 10.00 til lørdag 9. januar 2021 kl. 13.15, Hotel Legoland, Billund.

Læs mere  

Lørdag den 14. november kl. 13.00 er der generalforsamling i PTO på Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg.

Læs mere  

Det var en glad og stolt Janne Lethan, ejer af klinikken Tandlægerne i Ryesgade, Århus, som fik besøg af TV-lægen alias Peter Qvortrup Geisling. TV-lægen lagde vejen forbi klinikejeren for at uddele prisen for "Danmarks Bedste Venteværelse".

Læs mere  

PTO's årsmøde den 14. november aflyses, men generalforsamling og valg til hovedbestyrelsen gennemføres. Tilmelding er dog nødvendig og skal finde sted inden den 2. november kl. 12.00.

Læs mere