Fra den 30. september kan de danske tandlæger og deres ansatte gratis lade sig vaccinere mod influenza. Vaccinen mod influenza vurderes ekstravigtig netop i år, fastslår Public Health England m.fl. videnskabelige instanser.

Læs mere  

Styrelsen for Patientsikkerhed opkræver et årligt gebyr for det sundhedsfaglige tilsyn. I løbet af oktober vil alle registrerede behandlingssteder, der er omfattet af tilsynet, derfor modtage en faktura for 2020 fra styrelsen.

Læs mere  

Hvis en patient, som klinikken har behandlet, viser sig at være positiv, skal personalet vurdere, om de selv eller patienter, der har været i klinikken, opfylder kriterierne for at være nær kontakt, forklarer konst. enhedschef i Styrelsen for Patientsikkerhed Bente Møller.

Læs mere  

Danskernes forbrug af sodavand er steget betragteligt. Det er skidt for folkesundheden, herunder tandsundheden.

Læs mere  

Der er kolossal forskel på, hvor mange naturlige tænder danskerne har i behold. Antallet afhænger i høj grad af uddannelsesniveau.

Læs mere  

Ifølge HK har otte tandlæger aktivt forsøgt at få en række klinikassistenter til at melde sig ud af HK. Det er brud på den såkaldte Hovedaftale, mener organisationen.

Læs mere  

Det er PTO´s ønske, at kommunikationen på organisationens Facebook-side holdes i en sober tone.

Læs mere  

Forklæder eller tøjskift mellem hver patient ved aerosolgenererende procedurer er fortsat et krav fra Sundhedsstyrelsens side.

Læs mere  

En stor del af landets klinikejere har sat penge til under coronakrisen og vil ganske enkelt ikke overleve en ny nedlukning.

Læs mere  

COVID-19: Generelle retningslinjer for planlægning af aktivitet og forebyggelse af smittespredning i sundhedsvæsenet

Læs mere  

Regeringen har som følge af COVID-19 vedtaget, at der allerede fra oktober 2020 kan udbetales tre af de i alt fem ugers indefrosne feriepenge. Men sidder du stadig forvirret tilbage i forhold til at forstå feriereglerne? Så læs med her.

Læs mere  

I samarbejde med Aros Revision har PTO fremskrevet effekten af klinikassistenters lønstigninger m.m., hvis overenskomsten HK-OK bliver vedtaget.

Læs mere