nyheder


Forklæder eller tøjskift mellem hver patient ved aerosolgenererende procedurer er fortsat et krav fra Sundhedsstyrelsens side.

Læs mere  

En stor del af landets klinikejere har sat penge til under coronakrisen og vil ganske enkelt ikke overleve en ny nedlukning.

Læs mere  

COVID-19: Generelle retningslinjer for planlægning af aktivitet og forebyggelse af smittespredning i sundhedsvæsenet

Læs mere  

Regeringen har som følge af COVID-19 vedtaget, at der allerede fra oktober 2020 kan udbetales tre af de i alt fem ugers indefrosne feriepenge. Men sidder du stadig forvirret tilbage i forhold til at forstå feriereglerne? Så læs med her.

Læs mere  

I samarbejde med Aros Revision har PTO fremskrevet effekten af klinikassistenters lønstigninger m.m., hvis overenskomsten HK-OK bliver vedtaget.

Læs mere  

Årets udgave af Klinikejernes Magasin er på vej ud til landets tandklinikker. Magasinet gør dig klogere på PTO-pension, økonomien efter corona, IT-kriminalitetsforsikring og meget, meget mere.

Læs mere  

- Der er aldrig påvist smittekæder, der har haft udgangspunkt i eller fra privat tandlægepraksis. Sådan hedder det bl.a. i det skriv, PTO grundlovsdag sendte til de øverste sundhedsmyndigheder.

Læs mere  

PTO anbefaler, at man som klinikejer og medlem tilmelder sig et nyt webinar inden for lønforhold.

Læs mere  

HK undergraver og spotter ikke alene tandlægernes arbejde, men også deres egne medlemmers. Nu har TF lagt sag an mod HK Privat. PTO støtter fuldt ud op om denne anmeldelse.

Læs mere  

Erik Frauvne, som driver klinik i Skagen, er konstitueret som ny formand i PTO. Jens Krogsgaard går af.

Læs mere  

Danica Pension har henvendt sig til PTO og givet udtryk for deres fulde forståelse for, at nogle tandlæger efter og med coronasituationen kan være i en likviditetsmæssigt presset situation.

Læs mere  

Omstilling og gradvis øget aktivitet i tandplejen

Læs mere