nyheder


Tænker du også over smitterisikoen i dit venteværelse og på et evt. patienttoilet?

Læs mere  

Download aftaleformularer til regeringens coronahjælpepakke. Pakken er målrettet virksomheder og medarbejdere, der påvirkes af corana.

Læs mere  

Landet, tandlæger og patienter mærker i betydelig grad konsekvenserne af indsatsen mod corona-smitte, COVID-19. Det er svært at have et aktuelt og retvisende beredskab, da der sker udvikling næsten time for time.

Læs mere  

Hver torsdag året rundt er der mulighed for at tilmelde sig jobcafé på SKT. På bedste speeddatingvis går eleverne fra bord til bord og taler med de forskellige klinikejere/klinikejerrepræsentanter.

Læs mere  

Få rådgivning hos Erhvervsstyrelsen om COVID 19-smittespredningen.

Læs mere  

Bag Månedens klinikhjemmeside er denne gang Aarhus Tandcenter, der med sin enkle opbygning og sine indbydende videoer er lige til at gå til.

Læs mere  

Tager de kvindelige ansatte på din klinik oftere fri for at passe deres syge barn, end de mandlige kolleger gør?

Læs mere  

Hos Easy Dent i Silkeborg mærker man også til paniksituationen i Kina grundet frygten for coronavirus. Firmaet, som producerer og importerer tandkroner, proteser og dentalteknik, har eget laboratorium i Sichuan-provinsen.

Læs mere  

Til foråret udløber de gældende overenskomster med HK og Tandplejerforeningen. Drøftelser om nye er da også så småt sat i gang.

Læs mere  

Er det ”farligt” at ansætte en medarbejder som såkaldt fleksjobber? Kan vedkommende så ikke afskediges? Denne type spørgsmål får vi jævnligt i PTO's sekretariat.

Læs mere  

Hele Danmarks læge alias Peter Qvortrup Geisling roste tandlægestanden under årets Billundkursus på Hotel Legoland.

Læs mere  

Kendisfaktoren var til at tage at føle på, da PTO og Tandlægeforeningen for 42. gang indbød til Billund-kursus på Hotel Legoland.

Læs mere