Politisk debat med Clement Kjersgaard

Vi diskuterer højaktuelle emner.

Igen i år er der en spændende politisk debat på KlinikDag. PTO inviterer politikere i stolen og stiller skarpt på aktuelle emner.

Emnerne bliver annonceret senere.

Det vil også være muligt at stille spørgsmål i løbet af debatten.   

Undervisningssprog: Dansk

Målgruppe: Alle

Facilitator: Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard er en dansk journalist, forfatter og tv-vært. Han er kendt for sit arbejde som politisk kommentator og vært på DR-programmet "Deadline", hvor han har dækket dansk og international politik siden 2003. Clement Kjersgaard er desuden forfatter til flere bøger, herunder "Kampen om klimaet" og "Danske Tilstande". Han har modtaget flere priser for sit arbejde, herunder Cavling-prisen og Publicistprisen.


Clement Kjersgaard har flere gange fungeret som moderator for politiske debatter og arrangementer. Hans erfaring som politisk kommentator og vært på "Deadline" har gjort ham til en erfaren debattør og interviewer, og han har en veludviklet evne til at stille relevante spørgsmål og skabe en konstruktiv debat. Som moderator er Clement Kjersgaard kendt for at være velinformet, saglig og skarp, og han har bevist, at han kan navigere i selv de mest komplekse og udfordrende debatter.

Foto: Robin Skjoldborg

Paneldeltagere: annonceres senere.