Jill Hawkins
Trends 2023: Kosmetisk behandling: Er tænder de nye fillers?

Glæd dig til et oplæg omkring trends 2023 og hvordan kosmetisk tandbehandling er i fremdrift.

Er det perfekte smil vigtig for danskerne? Ønsker vi det perfekte Kardashian-smil, eller hylder vi de skæve tænder? Skal tænder trimmes og vedligeholdes ligesom resten af kroppen, eller er det den indre skønhed der tæller? Vi lever i en tid med stigende fokus på livsstil, luksus og selviscenesættelse, og selv på arbejdspladsen fokuser vi på udseende mere end nogensinde - så er tænder ved at blive det nye ansigts-fillers?

Dette oplæg ser på vores kulturelle udvikling gennem tiden, hvordan har danskernes holdning været til sundhed, velvære, skønhed og mode – og hvordan er holdning til vores tænder i dag og i fremtiden?

Undervisning: Jill Hawkins

Jill er en international trendkonsulent og foredragsholder, der igennem årende har specialiseret sig i sundhed, velvære og kreativitet. Jills oplæg har til formål at inspirere deltagerne til at se fremtiden i nye perspektiver, så vi kan gribe de muligheder der opstår.

I mere end 15 år har Jill forsket i mennesker og vores skift i holdninger, behov, værdier og særheder. Hun har arbejdet for nogle af verdens største brands og hjulpet Nike, LEGO, Arla, IKEA og Diageo med at sikre, at deres produkter og kommunikation er relevant for fremtidens forbruger. Jill er englænder, men bosat i Danmark.

Undervisningsprog: Engelsk

Målgruppe: Alle

Fotograf: Jonas Norman