Marcio Cardoso
Modern materials and techniques for adhesive luting of indirect restorations’

Optimér din cementeringsteknik. Kom og hør om de nyeste teknikker indenfor indirekterestorativ tandbehandling.

De nyeste teknikker i et internationalt perspektiv

I dag anvendes indirekte restaureringer til at løse en lang række restorative udfordringer. Samtidig gør det store udvalg af cementer det svært at overskue, hvad der er det bedste valg i den enkelte situation. Restaureringsmaterialet har betydning, men den kliniske situation er dog stadig det vigtigste aspekt, når der skal vælges den rigtige cement og teknik.

På dette kursus, viser den internationalt anerkendte tandlæge Dr. Marcio Cardoso de seneste fremskridt inden for indirekte restorativ tandbehandling samt de strategier, der er tilgængelige i dag for at forbedre cementeringseffektivitet og holdbarhed.

På kurset kommer Dr. Marcio Cardoso ind på emner som:

• Forbedret præparationsdesign for en problemløs cementering.

• Valg af den rigtige cement til restaureringstyper og den kliniske situation.

• Korrekt forbehandling af den enkelte materialetype.

• Opnå et optimalt resultat med de nyeste teknikker, fx Immediate Dentin Sealing (IDS), Deep Margin elevation og digital tandbehandling

Underviser: Dr. Marcio Cardoso

Dr. Marcio Vivan Cardoso er tandlæge med en PhD-grad inden for restorativ tandpleje. Sideløbende udbyder han kurser med fokus på dentale materialer, minimal invasiv behandling og æstetisk tandpleje. Dr. Cardoso arbejder desuden som klinisk instruktør på Tandlægeskolen ved Universitetet i Leuven, Belgien, hvor han samarbejder med Dr. Van Meerbeck.

Undervisningssprog: Engelsk

Målgruppe: Tandlæger