Marko Ahonen
Implantater - Det digitale workflow

En gennegang af de digitale værktøjer, som kan anvendes til effektivt at diagnosticere, designe og behandle komplekse tilfælde.

Mange tandimplantater planlægges i dag på baggrund af 2D billeder og placeres frihånd, selv om det er påvist, at en Cone Beam ComputerTomografi (CBCT) guidet tilgang ofte er gavnlig.

Traditionelle metoder til at fremstille guider er besværlige, og de øger de samlede omkostninger ved tandimplantater betydeligt.

Formålet med dette foredrag er at vise digitale værktøjer, som kan anvendes til effektivt at diagnosticere, designe og behandle komplekse tilfælde. Dette foredrag vil også vise arbejdsgangen i en fuldt ud digitalt workflow, kliniske tilfælde med CEREC-guides og endelig hvordan guiden kan bruges i en lang række kliniske situationer.

Underviser: Dr. Marko Ahonen

Dr. Marko Ahonen er Uúddannet fra Helsinki Universitet i 2011. Han træner og er foredragsholder inden for digital tandpleje med over 500 timers foredrag på nationalt og internationalt plan. Han ejer sammen med sin kone Katariina tandklinikken Huippu i Hämeenlinna. Han har et hovedfagligt fokus på bidrekonstruktioner og guidede implantater.

Undervisningssprog: Engelsk

Målgruppe: Tandlæger