01 Jan
01Jan

Med et direkte bookinglink til jeres firmaaftale kan I booke værelser til jeres aftalepriser på samtlige af vores hotellers hjemmesider. Du behøver ikke længere at benytte firmanummer eller password, men bliver logget direkte ind på jeres aftale. Samtidig får I overblik over andre attraktive tilbud på en given dato. Det betyder, at I som firmakunde på en nem og overskuelig måde får jeres aftalepris og alle øvrige tilbud samlet ét sted og dermed får mulighed for frit at vælge mellem de mange tilbud og produkter.

Booker du din overnatning direkte på vores hotellers egne hjemmesider, garanterer vi, at du får dit ophold hos Arp-Hansen Hotel Group til den bedste onlinepris. Husk derfor, at det altid er billigst at booke Arp-Hansens Hotel Group hoteller online på vores hjemmesider, næste gang du planlægger at besøge København.


Det vil naturligvis fortsat være muligt at reservere værelser pr. mail eller pr. telefon direkte til det enkelte hotel eller gennem Arp-Hansen Hotel Groups centrale bookingafdeling på tlf. 80 30 30 45.


SE MEDLEMSFORDELE (KRÆVER LOGIN)

MERE INFORMATION OM ARP HANSEN HOTEL GROUP