30 May
30May

Grafisk Design

F.eks. logo, brevpapir, brochurer, plakater og andet informationsmateriale. 

Ring 2446 3496 og få et specialtilbud.


Hjemmesider

Hvis I synes det med hjemmeside er noget svært noget, eller det bare ikke interesserer jer så voldsomt meget i en travl hverdag, så er der god hjælp at hente med en webløsning hos Designspace. I kan selv vælge, om det hele bliver styret af jeres egen webmaster, eller om I foretrækker at opdatere selv.


Webmasterløsningen

Webmasterløsningen er den mest foretrukne blandt dine kolleger. Først bliver hjemmesiden designet og programmeret efter jeres ønsker baseret på en valgt skabelon. Derefter bliver hjemmesiden løbende supporteret og opdateret. Er der en nyhed, en vigtig information eller en ny medarbejder, som skal have sit foto på siden, sendes disse informationer blot til webmaster via mail, så sker resten af sig selv – uden at det forstyrrer arbejdet på klinikken.

Pris: 350,00 kr. pr. måned - ingen opstart eller andre omkostninger. Inkl. web-hosting og gratis e-mail.


CMS-løsningen

Har klinikken fri kapacitet til selv at holde en hjemmeside aktiv på nettet, så er CMS-løsningen noget for jer. CMS står Content Management System – eller på dansk "gør-det-selv". Nu er det jo ikke sådan, at I så selv skal programmere hjemmesiden fra bunden – det tager Designspace sig af. Når I så skal opdatere i tekst eller billeder, sker dette online med et brugervenligt system.

Engangspris 7.500,00 kr. 

 

Kontakt John Folkmann

Telefon: 2446 3496

e-mail: jf@designspace.dk

 

MERE INFORMATION OM DESIGNSPACE