Billigere og bedre forsikring for klinikejere


Praksis+ er et nyt forsikringsprodukt, og for første gang siden 1990 hvor Tandskadeerstatningen så dagens lys, er der nu mulighed for at vælge et andet forsikringstilbud.

Praksis+ omfatter udover tandskadeerstatningen, en praksisforsikring plus forsikring for klinikudstyr, kriminalitet, netbank og cyberforsikring. Praksis+ er en totalløsning, der samler alle de forsikringer, din klinik har brug for. Du kan se mere om Praksis+ HER.

Det er dejligt, at der er blevet taget positivt imod Praksis+.

Når man introducerer noget nyt, er der også en risiko for, at der er nogen der kan slå sig på det. I en branche hvor de samme aktører i mange år har været alene, kan det også virke overvældende, at der kommer en ny aktør på banen som bryder med de vante traditioner.

Du kan her på siden finde svar på nogle af de spørgsmål, du måske har til Praksis+. Siden vil løbende blive opdateret, og har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, er du velkommen til at skrive til pto@pto.dk.

Til sidst, Praksis+ giver dig frihed til at vælge. Du skal kun vælge Praksis+, hvis det er det rigtige for dig og din klinik.


LÆS MERE OM PRAKSIS+ PÅ SIDEN "SPØRGSMÅL & SVAR" HER

God fornøjelse
Direktør, Kent Kristensen, lektor, cand.scient.pol, ph.d.(jur)