1:1 sparring

BOOK SPARRING Lad os vende tingene sammen

At være klinikejer kan godt være ensomt. Ikke fordi de ikke har en masse dejlige medarbejdere, men sparringsmæssigt kan det være svært at søge råd.

At søge sparring hos medarbejderne eller hos den nærmeste kon-kollega, kan for mange virke grænseoverskridende. 

Har du lyst til en uforpligtende 15 min. gåtur, hvor du sammen med en fra ledelseskorpset får vendt en konkret udfordring, eller har du brug for en løs snak om, hvordan du driver din klinik, så står de klar.

Du har mulighed for at få sparring ved: 

  • Ole Marker: PTOs Sundhedsfaglig direktør 
  • Thrine Nøregaard: PTOs Chefjurist
  • Jeppe Borkfelt: PTOs næstformand og klinikejer 

Undervisningssprog: Dansk

Målgruppe: Klinikejere og ledere

Tilmelding: Tilmelding er nødvendigt til 1:1 sparring. Skrive en mail til Klinikdag@pto.dk og book en tid. 

Mulige sparringspartnere:

  • Ole Marker, Sundhedsfaglig direktør hos PTO tilbyder: 1:1 sparring om sundhedsfaglige problemstillinger for dig eller din klinik. Alt fra klagesager og bekymringshenvendelser til konkrete udfordringer om hygiejne og hvilket udstyr og metoder, du skal vælge. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen og det er 99% sikkert en problemstilling han har hørt før – så der er ikke nogen dumme spørgsmål.

  • Thrine Nøregaard, Chefjurist hos PTO. En væsentlig forudsætning for en god drift af klinikken er medarbejdernes oplevelse af en tryg arbejdsplads. En arbejdsplads, hvor du som klinikejer tager fat i de problemstillinger, der opstår og løser dem på en måde, der fremadrettet skaber tryghed og fairness for medarbejderne. Så går du og tumler med en udfordring, der kan synes svær at løse, så book en tid til ledersparring 1:1.
  • Jeppe Borkfelt, Klinikejer og medlem af PTO's bestyrelse.