Sørger for ffektivitet i stolen og større behag for patienterne.

Det kan være svært at finde tid og et system til at vedligeholde depurationsinstrumenter i en travl hverdag. Men uskarpe instrumenter nedsætter effektiviteten af behandlingen og giver større ubehag for patienten.

Indhold

På kurset fokuserer vi på vigtigheden af skarpe instrumenter med henblik på en mere effektiv behandling. Uskarpe instrumenter øger ubehaget for patienten, og det kan være svært at diagnosticere afglattet tandsten. Vi finder sammen skærekanter på de forskellige instrumenter, så du kan udføre korrekt slibeteknik og blive mere effektiv i din hverdag.

Kursister anbefales selv medbringe instrumenter til slibning samt slibesten. Du kan også få svar på spørgsmål vedr. maskinel slibning.

Efter kurset har du helt styr på:

  • Vigtigheden af skarpe instrumenter
  • Korrekt slibeteknik
  • Opretholdelse af instrumentets oprindelige form.

Undervisningssprog: Dansk

Målgruppe: Tandlæger, Tandplejere og Klinikassistenter

TIlmelding: TIlmelding er nødvendigt til dette hands-on kursus, da der er et begrænset andtal pladser. 

Tilmeldingslink: Kommer senere

UndervisereConnie Fuglsig og Ann Beirt Hansen

Connie Fuglsig er autoriseret tandplejer med mange års undervisningserfaring fra SKT, Aarhus Tandlægeskole. Ansat hos tandlæge Lone Sander, Aarhus.

Ann Berit Hansen er autoriseret tandplejer med mange års undervisningserfaring fra Ioos, Aarhus Tandlægeskole. Ansat som tandplejer ved Ebeltoft og Rønde Tandlægeklinik.